söndag 6 juni 2010

Thai, picknick, skaldjur och Hjuvik

Haft en underbar helg! Helt underbart sommarväder så vi har varit ute mestadels. I fredagskväll testade vi en ny thai här i Vasa som heter Full Moon. Mycket gott och vällagat, dit kommer vi gå igen. Lördagen började med pedikyr för min del, så skönt och välbehövligt. Sedan picknick i parken med Joel o Lykke. Lilla stumpan nu är det nog inte långt kvar till hon går. Traskar stadigare och stadigare, nu håller hon bara ett finger och vågar inte riktigt släppa. Lite mod så kommer det gå galant.
På kvällen var det skaldjurskväll hos Tom o Maria, lika gott och framförallt lika trevligt som alltid. Marias mage växer och hon är så fin. Fick känna en jättespark igår, det är ju så häftigt! En Livs levande bebis därinne. Tänk, om ett par månader har vi en ny liten person som ska vara med och vara högst delaktig:)
Söndagen började med städning till en extravisning på vår lägenhet. Vi for sedan ut till Hjuvik för att visa Tom och Maria vår tomt. Därefter tog vi färjan över till Hönö där vi mumsade i oss en middag vid vattnet. Barnen låg o sussade i sina vagnar och andades in den friska havsdoften:)

2 kommentarer:

  1. Lisa, det är bara att komma hit. Sälj er villa och flytta! Så, fixat! :)

    SvaraRadera