söndag 1 april 2012

Helgen

Nu har Uffe och Janet åkt hem. Alltid lika mysigt att ha dem här. Lykke är verkligen en social liten tjej, och man märker verkligen att hon blir sådär extra glad och sprallig när det kommer någon hit. Juni, den lilla skrattmåsen har först synat dem uppifrån och ner för att sen brista ut i ett leende. Hon har blivit så stor och är så med. En liten person som tar mer och mer plats. Lilla gumman.

Lykke säger så mycket roliga och finurliga saker nu. Många funderingar är det. Nu i helgen har hon t ex gång på gång frågat vart solen är när den "går ner" och vi har på olika sätt försökt att förklara på en treårings nivå. Inte helt lätt för hon nöjer sig inte med vilket svar som helst, hon vill ju veta!

Måste också bara berätta om bion innan idag. Det var verkligen succé! My och Lykke satt som två små ljus med sina popcornskålar och blinkade knappt under filmen Ville och Vilda Kanin. Helt rätt nivå och det var absolut inga problem att sitta still. Det har sedan varit det stora samtalsämnet härhemma, att hon och My varit på bio:)

Nu är det snart läggdags och en ny vecka imorgon. Kortvecka och Påskvecka. Ska bli skönt att få några extra dagar tillsammans med familjen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar