tisdag 2 april 2013

Påskhelgen

Vi har njutit av en massa god mat i helgen också. Topprätten måste ändå varit lammlägget som vi bräserade i 5 timmar. Tillbehör var rotselleripuré och en sallad med tomat och kronärtskocka. Till dessert en ananaspaj made by Lisa och Stella. Så vansinnigt gott allting!!
Fräsch sen påsklunch i fredags och söndagen bjöd på burgare gjorda på mald högrev och ryggbiff och senare middag med egen pestopasta toppat med Parma. Spontangäster var Patric och Caroline, och vi hade en supertrevlig kväll med mycket skratt.
Mycket skratt var det på de stora tjejerna också, som haft både ett och annat skrattanfall. Som de har lekt. Från tidig morgon till sen kväll, vi har knappt sett röken av dem.
Joel har under helgen byggt stommen till uteköket, så nu ska järnvitriol på och slutligen en gjuten betongskiva. Blir så fint!
Måste också skryta med min tid på mitt långlöppass (14,30 km på 1,08!). Göteborgsvarvet känns nära:)















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar