tisdag 15 januari 2013

Kooperativet Sjöhästen

Då var det vinter och kallt igen i Göteborg. Min nya jacka från Svea håller dock kylan borta, herregud vilken varm jacka!
Juni började idag på kooperativ Sjöhästen här i Hjuvik/Hästevik. Vi valde att testa ett kooperativ, dels för att plats inte fanns på Lykkes dagis och dels för att se skillnader och förhoppningsvis fördelarna med ett kooperativ. Sjöhästen ligger vägg i vägg med Lykkes dagis så rent praktiskt är detta toppen! På sikt vill vi ha barnen på samma förskola, får se om det blir kommunalt eller kooperativ.
Junis första dag gick iaf super. Hon sprang direkt in och smet vidare in på ett annat kooperativ som ligger bredvid. Dörren in dit, öppnade hon på egen hand. Hon pratade högt för fröknarna och visade sin numer klassiska bredbenta apgång. De tyckte hon var väldigt framåt, charmig och tog för sig. Klassiskt lillasysterdrag? De undrade om hon sprang hela tiden och på det är svaret ja. "Här får vi att göra" sa de och skrattade nervöst, haha...
En timme var vi där idag och det gick verkligen bra. Hon kommer säkert bli lite ledsen sen när jag ska börja lämna henne, men hon är ganska lätt att distrahera, så det känns på det stora hela som detta kommer bli bra. För övrigt var det otroligt gulliga och engagerade pedagoger! Här görs allt till 100%, det märktes.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar