måndag 3 maj 2010

Small talk

Lykke har verkligen utvecklats de senaste veckorna. Vi tyckte oss höra både lampa (ampa) och blomma (bmma) igår. Mamma o baba (pappa) hörs hela tiden. Hon lyssnar mycket aktivt och man märker att hon förstår mer och mer. Fröken pratar hela dagarna igenom och har helt klart en tydlig dialog med den hon talar talar till. En annan ny grej är att hon dessutom har blivit mycket kramig och vill pussas hela tiden. Så underbart, vi njuter hela tiden!

2 kommentarer:

  1. Kikar förbi.... Vad stor hon blir lilla donnan! Hur går det med luftvägarna? Vad tufft för henne - och segt att behöva åka in flera gånger. Medicinerar ni nu? S har ju förylningsastma och det är verkligen ingen hit när de små har svårt att få luft. Hoppas det blir bättre! Och hoppas nu då att vi ses på E´s kalas. Kram från oss!

    SvaraRadera
  2. Va kul att du är här!:) Usch nej det har verkligen inte varit en kul helg.. In på Östra 3 ggr och fått andas in Ventoline och kortison. Hon har bara haft problem med luftvägarna och snorig, men ingen feber och ganska pigg mellan varven. Nu är hon nästan helt bra, vi har gett henne Ventoline och kortison med egen mask och det har nog lättat en hel del av det, vilket är så skönt! Inget kul när de små liven är sjuka, speciellt när de inte kan andas. Hoppas ni är friska och mår bra, har hört att Sigge haft samma problem. Vi ses när Elvira fyller år, kul!:) Kramar!

    SvaraRadera