måndag 21 maj 2012

Full speed

Bloggpaus i några dagar. Haft fullt upp och har dessutom ny mobil som jag inte konfigurerat mot bloggen. Sommaren kom verkligen till Göteborg idag. Underbart! Började dagen med ett löppass, eftersom mamma var här och kunde ta barnen. Härligt att springa i shorts och linne!
Vårt altanprojekt fortskrider framåt enligt plan och det är det som Joel sysselsätter sig på all "ledig" tid. Till nästa helg kommer Uffe upp för att hjälpa till och skruva trall. Denna helg som varit har jag haft haft hjälp med barnen av mamma som varit här. Och det har verkligen behövts. Känner mig faktiskt lite sliten för tillfället, så all hjälp är så guld värd. Man börjar plötsligt förstå de som flyttar hem, närmre sina päron.
Helgen i stora drag har bestått av barnkalas för Elvira som fyllde hela 5 år. Herregud vart tar tiden vägen? Lördagkväll blev det supertrevlig och supersen middag hos Tom och Maria. Sömn mellan 03-05 är väl lagom? Under söndagen så fortsatte dagsverket och Joel snickrade och jag tvättade huset inför målningen. Avrundade sen med grill och smågodis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar